Από το Blogger.
RSS

Είστε ΓΚΕΜΠ σύμφωνα με το ΜΥΣΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ : ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σας όπως τα αποκαλύπτει η Αρχαία Αιγυπτιακή σοφία! Εντρυφήστε στην αυτογνωσία, στα μυστικά του σύμπαντος που είναι άρρηκτα δεμένο με τον Έρωτα. Διαβάστε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αλλά και πως αντιμετωπίζετε εσείς τον έρωτα, τη ζωή, το σεξ, την αγάπη. Στη συνέχεια διαβάστε το Αιγυπτιακό ζώδιο του συντρόφου σας και μάθετε τα… χούγια του!!

ΓΚΕΜΠ

Σύζυγος της Νουτ, της θεάς του Ουρανού, ο Γκεμπ αντιπροσωπεύει τη θεότητα της γης. Κυριαρχεί στα φυτά, στα ζώα, στα βουνά και στις πεδιάδες, στον πλούτο του εδάφους και του υπεδάφους. Έχοντας κυβερνήσει ο ίδιος την Αίγυπτο, είχε εξέχουσα θέση στην καρδιά των Φαραώ, που θεωρούσαν τον εαυτό τους απόγονο του Γκεμπ. Θεωρείται από τους ιερείς της Αιγύπτου σαν ο θεός της δικαιοσύνης, αφού προέδρευσε στο θεϊκό δικαστήριο που ασχολήθηκε με τους καταστροφικούς πολέμους του Σεθ και του Ώρου.
Ο Γκεμπ ήταν παρών στη γέννησή σας και σας προίκισε με μια γοητευτική φύση, μια υπερευαίσθητη ψυχή και μια εντυπωσιακή εμφάνιση! Δεν θα περάσετε ποτέ απαρατήρητοι από τα μάτια των άλλων, γεγονός που συχνά μπορεί να καταντάει ενοχλητικό, αφού δεν έχετε μάθει να λέτε συχνά «όχι». Είστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσετε τους πάντες, να υποστηρίξετε τις απόψεις τους, να καλύψετε τις ανάγκες τους. Δίκαιοι, ευθείς και γενναιόδωροι, αποτελείτε το πρότυπο της καλοσύνης και συχνά γίνεστε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Στη πραγματικότητα, η ανιδιοτέλεια και η χαρά της προσφοράς σας κάνουν να ξεχνάτε τελείως τις δικές σας επιθυμίες και τις βασικές ανάγκες σας. Ο Γκεμπ σας χαρίζει μια ανυπέρβλητη γλυκύτητα στις κινήσεις και τη συμπεριφορά σας. Ειρηνοποιοί και ιεραπόστολοι, ψάχνετε την αρμονία και αποφεύγετε την αυστηρότητα, που τη θεωρείτε τυραννία. Λατρεύετε την τρυφερότητα και τη γαλήνη. Χάρη στην πρακτική πλευρά του εαυτού σας, διαθέτετε σε επάρκεια το χάρισμα της οργάνωσης. Όποιο και αν είναι το αντίτιμο, εσείς θα κρατήσετε πάντα τις υποσχέσεις σας. Αντίθετα, χάνετε τον έλεγχο, όταν οι άλλοι δεν είναι σωστοί απέναντί σας. Κερδίζετε με την πρώτη ματιά την εμπιστοσύνη του περιβάλλοντός σας και οι συνάνθρωποί σας ζητούν συχνά τις πολύτιμες συμβουλές σας.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου