Από το Blogger.
RSS


Είστε ΑΜΜΩΝΑΣ σύμφωνα με το ΜΥΣΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟY : ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σας όπως τα αποκαλύπτει η Αρχαία Αιγυπτιακή σοφία! Εντρυφήστε στην αυτογνωσία, στα μυστικά του σύμπαντος που είναι άρρηκτα δεμένο με τον Έρωτα. Διαβάστε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αλλά και πως αντιμετωπίζετε εσείς τον έρωτα, τη ζωή, το σεξ, την αγάπη… Στη συνέχεια διαβάστε το Αιγυπτιακό ζώδιο του συντρόφου σας και μάθετε τα… χούγια του!!

ΑΜΜΩΝΑΣ

Ο θεός της κυρίαρχης Αιγύπτου, ο θεός της γονιμότητας, ο Άμμωνας, αποτελεί την πρώτη από τις τέσσερις κύριες θεότητες της δημιουργίας. Πρόκειται για το Αιγυπτιακό αρχέτυπο της δύναμης του έθνους, που πολεμάει και αποδεκατίζει τους εχθρούς της χώρας. Αν και πολεμική, η φύση του παραμένει αρκετά μυστηριώδης. Στην προσωπικότητά του διακρίνεται η λαμπρότητα του ήλιου, κρατάει όμως και τα μυστικά κλειδιά του εσωτερισμού. Πρόκειται για «το πνεύμα που πλανάται στα πανάρχαια ύδατα».
Ο Άμμωνας «κυριαρχούσε» την ώρα της γέννησής σας και σας χάρισε τον ήλιο, μια μοναδική πηγή ενέργειας, που σας κάνει να ξεχωρίζετε. Σας προίκισε με την καταπληκτική ικανότητα που σας επιτρέπει να «βλέπετε» βαθιά μέσα στην ψυχή των άλλων και να διακρίνετε τα ταλέντα, τις ανησυχίες αλλά και τις πραγματικές τους προθέσεις. Το γεγονός αυτό σας βοηθάει να διακρίνετε και να προσπερνάτε τις παγίδες. Οι άλλοι σας αγαπούν, αφού μπορείτε να καθησυχάζετε τις αγωνίες τους και να καθοδηγείτε τα βήματά τους. Κάτω από την πανίσχυρη προστασία του πιο σημαντικού θεού της Αιγύπτου και χάρη στα ψυχικά χαρίσματά σας, μπορείτε να «πιάνετε» όλα όσα ξεφεύγουν από την κοινή λογική των θνητών. Διαθέτετε το «δώρο» της ενόρασης και σπάνια πέφτετε έξω στις συμβουλές που δίνετε στους φίλους σας. Το χάρισμα αυτό, μπορεί να λειτουργήσει όμως και ανασταλτικά, από τη στιγμή που κανένας δεν έχει τη δυνατότητα να σας πει ένα αθώο ψέμα! Η άνεση και η συμπεριφορά σας «κατακτούν» τους άλλους που δεν αντιστέκονται στη γοητεία σας. Η γενναιοδωρία σας εντυπωσιάζει, αφού δεν ζητάτε ποτέ ανταλλάγματα σε όσα προσφέρετε. Το πάθος, χαρακτηρίζει τους έρωτές σας και ο μόνος εχθρός σας είναι η υπερβολή!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου