Από το Blogger.
RSS


Είστε ΝΕΙΛΟΣ σύμφωνα με το ΜΥΣΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ : όπως τα αποκαλύπτει η Αρχαία Αιγυπτιακή σοφία! Εντρυφήστε στην αυτογνωσία, στα μυστικά του σύμπαντος που είναι άρρηκτα δεμένο με τον Έρωτα. Διαβάστε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αλλά και πως αντιμετωπίζετε εσείς τον έρωτα, τη ζωή, το σεξ, την αγάπη. Στη συνέχεια διαβάστε το Αιγυπτιακό ζώδιο του συντρόφου σας και μάθετε τα… χούγια του!!

ΝΕΙΛΟΣ

Ο Νείλος, ο ποταμός που διασχίζει το βασίλειο των Φαραώ, είχε ανακηρυχθεί θεός από τους αρχαίους Αιγυπτίους. Αγκαλιάζει τον κόσμο με τα ζωογόνα νερά του. Υποδέχεται τα μεταναστευτικά πουλιά και γονιμοποιεί τη γη με την οποία σμίγει, στις όχθες του. Οι συχνές πλημμύρες του, δίνουν ζωή στη χώρα και θεωρείται σαν ο δρόμος των θεών, των αθάνατων και των θνητών. Η κοίτη του δεν έχει αρχή και τέλος, αφού ενώνει τα παντοτινά νερά της Μεσογείου με τα αστέρια των ουρανών, από όπου ήρθαν οι Μεγάλοι Πρόγονοι.
Αν είστε γεννημένοι κάτω από την προστασία του Νείλου, αναζητάτε την αρμονία του σώματος και του πνεύματος, που θα σας ενώνει με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Τρυφεροί αλλά και παθιασμένοι, ψάχνετε ασταμάτητα για το άλλο σας μισό, με κριτήρια την ψυχική ομορφιά, τη διάνοια και την πνευματικότητα. Αισθάνεστε απαίσια όταν έχετε να αντιμετωπίσετε την ασχήμια, τη βλακεία και την κακία. Το γεγονός αυτό σας ωθεί να ονειρεύεστε ένα καλύτερο κόσμο και σας παρασύρει σε μια εικονική πραγματικότητα που τη «ζείτε» με το δικό σας τρόπο. Εκτός όμως από τα παραμύθια, έχετε μεγάλο ταλέντο στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Με το χιούμορ και τη φαντασία σας, κατακτάτε και το πιο δύσκολο ακροατήριο. Παρόλο που η ευαισθησία σας είναι μεγάλη, η ικανότητά σας να ελέγχετε τον εαυτό σας, σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε σωστά τις δύσκολες καταστάσεις. Η διαίσθησή σας, σας βοηθάει να ανακαλύπτετε τα πρόσωπα αλλά και τους τόπους που σας φέρνουν τύχη. Η προσωπικότητά σας είναι πλούσια και λαμπερή. Κυριολεκτικά «μαγνητίζετε» τους άλλους, που επιβραβεύουν την υπομονή σας και σας υπενθυμίζουν το ιδιαίτερο χάρισμά σας στην επικοινωνία. Με τη καλοσυνάτη συμπεριφορά σας, μπορείτε ακόμα να λειτουργήσετε σαν ένας θαυμάσιος σύμβουλος στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, και όχι μόνο.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου