Από το Blogger.
RSS


ΙΧΘΕΙΣ
Είναι ρομαντική, αιθέρια και σέξι. Η γυναίκα-Ιχθύς ζει τον έρωτα με το δικό της μοναδικό τρόπο. Η ζωγραφική θαρρείς πως έχει γεννηθεί γι’ αυτή. Στο ρούχο της απλώνεται όλο το μεγαλείο του αυθόρμητου ρομαντισμού της. Δεν μαραζώνει όταν ο έρωτας απομακρύνεται, γιατί ξέρει πώς θα τον κατακτήσει. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο εκατοστό της ύπαρξής της, υπάρχει ένας ατελείωτος αισθησιασμός, ένας έρωτας χωρίς αποδέκτες. Στα κατακόκκινα χείλη της κρύβει ένα παράνομο φιλί και στις ψιλές γόβες μια γείωση που θα γίνει αποδεκτή μόνο όταν εκείνη το θελήσει!
 
Με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη της, ονειρεύεται τον ιδανικό έρωτα, αυτόν με τον οποίο θα δημιουργήσει κάτι σημαντικό, και θα αφήσει το στίγμα της στον κόσμο. Ασχολείται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και σίγουρα γράφει ερωτικά ποιήματα και τραγούδια. Ο αισθηματικός τομέας είναι ιδιαίτερα δύσκολος και συχνά νιώθει ότι βασανίζεται από τις σχέσεις της. Εξιδανικεύει υπερβολικά τους συντρόφους της, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται όταν συνειδητοποιεί πως η εικόνα που έφτιαξε στο μυαλό της για το ταίρι της δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
 
Αθεράπευτα ρομαντική, ερωτεύεται εύκολα και όταν ερωτεύεται δεν μπορεί να σκεφτεί με λογική. Μπορεί όμως να εμπιστευτεί την διαίσθησή της, η οποία σπάνια κάνει λάθος. Επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει σχέσεις εμπιστοσύνης, αλλά επιτρέπει στον εαυτό της να γίνεται θύμα και να εξαρτάται από τη σχέση της. Στην πραγματικότητα, κάπου μέσα της υποβόσκει μια τάση για μαζοχισμό, που πολλές φορές εκφράζεται στο κρεβάτι! Η ανατροφή των παιδιών είναι μια δύσκολη και μπερδεμένη υπόθεση για την μητέρα Ιχθύ, καθώς πιστεύει πως θα πρέπει να κάνει θυσίες για τα παιδιά ή να απαρνηθεί τον έρωτα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου