Από το Blogger.
RSS

ΔΙΔΥΜΟΣ-ΔΙΔΥΜΟΣ

Όταν ένα Δίδυμος βρεθεί μαζί έναν άλλο Δίδυμο, το αποτέλεσμα είναι μια ατελείωτη διασκέδαση και ενέργεια. Και οι δύο τους είναι πνευματώδεις, χιουμορίστες, περιπετειώδεις και ομιλητικοί. Αγαπούν την αλλαγή και την ποικιλία και η προσκόλληση σε ένα πράγμα τους καθιστά πολύ ανυπόμονους και βαριεστημένους. Όταν δύο Δίδυμοι συνυπάρξουν σε μια σχέση, μπορούν να διασκεδάσουν ο ένας τον άλλον άλλο για πολύ καιρό. Θα απολαύσουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου και μπορούν να περάσουν πολλές ώρες με μια πνευματώδη συζήτηση. Ακριβώς όπως υπάρχουν τα θετικά χαρακτηριστικά σε αυτή τη σχέση, ανάλογο μερίδιο καταλαμβάνουν και τα αρνητικά χαρακτηριστικά.

Αν και μπορεί να προσελκύονται πολύ από την αμοιβαία επιθυμία τους για αλλαγές, μετά από λίγο, θα αρχίσουν να αισθάνονται ότι αυτού του τρόπου η ζωή είναι πολύ έντονη. Αντίθετα, θα γίνει πολύ μονότονη και προβλέψιμη. Στη συνέχεια, ένα άλλο αρνητικό χαρακτηριστικό είναι ότι δυσκολεύονται να επιμείνουν σε κάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, είτε πρόκειται για την επαγγελματική είτε την προσωπική τους ζωή. Η τάση αυτή μπορεί να έρθει επίσης με τη σχέση τους, ειδικά όταν υπάρχουν κάποιες διαφορές ως προς την καλλιέργεια. Η τάση των Διδύμων να σκέφτονται με το μυαλό και όχι με την καρδιά, μπορεί επίσης να δημιουργήσει προβλήματα συμβατότητας σε μια τέτοια σχέση.

Αυτό το ζωδιακό ταίριασμα είναι πολύ καλό όσον αφορά τις επιδόσεις σε παιχνίδια με τις λέξεις, σε πνευματική αγώνες, και την ετοιμολογία. Σε περίπτωση που ψάχνετε για μια ουσιαστική σχέση, τότε καλύτερα προχωρήστε με προσοχή. Θα είναι πολύ δύσκολο να σχηματιστεί ένας σοβαρός, συναισθηματικό; Δεσμό; καθώς και οι δύο θα είναι πολύ απασχολημένοι σε επιπόλαιες περιπέτειες. Αν και τη ζωή τους δεν θα είναι ποτέ βαρετή και χωρίς ενθουσιασμό , δεν πρόκειται να ικανοποιηθείτε και τόσο από συναισθηματική άποψη. Το δύσκολο μέρος εδώ είναι να συγκατοικήσετε κάτι που θα βρείτε δύσκολο.

Δύο Δίδυμοι μοιράζονται μεγάλη χημεία στην αγάπη. Την ίδια στιγμή, και οι δύο τους είναι επιρρεπείς στο φλερτ, καθώς και στη ζήλια. Αυτό μπορεί να φέρει κάποια πραγματικά μεγάλα προβλήματα συμβατότητας της σχέσης τους. Θα υπάρχει έλλειψη πάθους και ρομαντισμού. Τόσο που θα είναι πάρα πολύ να τη χειριστούν. Και οι δύο θα πρέπει να μάθουν. Θα πρέπει να ακούσουν τις απόψεις του άλλου, να σεβαστούν τη δική του σκοπιά και να ελέγξουν τη νευρική φύση τους. Τέλος, αλλά σημαντικό, θα πρέπει να μάθουν να δεσμεύονται και να μην παραμένουν μακριά από τις δεσμεύσεις.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου