Από το Blogger.
RSS


      ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ                                                                                                                                                                                                                Το ζώδιο του Κριού εμφανίζει τα χαρακτηριστικά της ανεξαρτησίας, αποστροφή για την κυριαρχία και τον έλεγχο, την ευαισθησία και όπως ένα μωρό την ανησυχία μόνο για τον εαυτό τους. Η συμβατότητα της σχέσης μεταξύ δύο Κριών εξαρτάται από το πόσο καλά μπορούν να δεχθούν και να σεβαστούν την ελευθερία του άλλου. Πρέπει καθένας να παραιτηθεί από την υπερβολική έμφαση στην ατομικισμό και να μάθουν να σέβονται ο ένας τον άλλο. Σε μια σχέση αγάπης, δύο Κριοί θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθειες για να έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλο, να συντηρούν το δεσμό τους με προσοχή και να προσπαθούν να βάλουν λίγο στην άκρη τον εαυτό τους.


Δεδομένου ότι και οι δύο έχουν μεγάλο "εγώ", θα δεχθούν πολύ δύσκολα κριτική. Θα πρέπει να θυμούνται να μην ανταγωνίζονται μεταξύ τους και να συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν αρμονία στη σχέση τους. Εάν δεν έχουν καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί σε αντίθετη περίπτωση, απλα φανταστείτε δύο κριάρια με κλειδωμένα τα κέρατά τους και θα έχετε μια πλήρη εικόνα. Δύο Κριοί μπορεί να νοιάζονται ο ένας τον άλλον σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό ή να περιφρονεί ο ένας τον άλλον πλήρως. Δεν υπάρχει μέση λύση. Ένας από τους δύο Κριούς θα πρέπει να υποχωρήσει λίγο και να δώσει στον άλλο ελαφρώς το πάνω χέρι.

Σκεφτείτε ότι δύο λιοντάρια δεν μπορεί να κυριαρχήσουν ταυτόχρονα στη ζούγκλα. Ωστόσο, εάν καταφέρουν να συνυπάρξουν, στις κρίσιμες αποφάσεις μπορεί να πετύχουν μια πολύ καλή επιλογή. Αν δύο Κριοί μπορέσουν να επιτύχουν ένα είδος συμφωνίας στη σχέση τους, να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα είναι μια πολύ ζωντανή σχέση. Δεν θα υπάρχει θέση για πλήξη στη σχέση τους καθώς και οι δύο τους θα είναι πάντα ενεργητικοί και διασκεδαστικοί. Ο ενθουσιασμός της σχέσης μεταξύ δύο Κριών δύσκολα μπορεί να υπάρξει με κάποιο άλλο ζώδιο. Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμούνται είναι να κρατάνε τα πυροτεχνήματα υπό έλεγχο.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου