Από το Blogger.
RSS


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σεξ; Ναι! Αλλά δίχως όρια! Μέχρι το σημείο να κοπεί η αναπνοή, να λιποθυμήσεις, να πεθάνεις! Η γυναίκα-Σκορπιός δεν γνωρίζει όρια στο κρεβάτι! Για να ακριβολογούμε, τα όρια της αρχίζουν πάνω σε αυτό! Θα φορέσει-ή θα αφαιρέσει-από πάνω της ότι την ενοχλεί, θα προσθέσει πάθος και θα πετάξει taboo μέχρι να πεις «κύμινο». Η εμπνευσμένη φύση του ζωδίου πάνω στον αισθησιασμό, τη σεξουαλικότητα και τα βαθύτερα αισθήματα, δεν αφήνει κανένα αδιάφορο. Τα ρούχα εδώ αποτελούν ένα μέσο. Όσο πιο εύκολα βγαίνουν, τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνει ο πυρετός. Και αν δεν βγουν τελικά, τόσο το καλύτερο!
 
Παρόλα αυτά, η Σκορπίνα απολαμβάνει την κοινωνική ζωή και αντιμετωπίζει τις σχέσεις πολύ σοβαρά. Θέλει να έρχεται σε επαφή με δυναμικούς και χαρισματικούς ανθρώπους. Ερωτεύεται αυτούς που την έλκουν, οι οποίοι όμως πολλές φορές αποδεικνύονται ακατάλληλοι για εκείνη, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να τους «μεταμορφώσει» στην συνέχεια. Είναι πολύ αισθησιακή και η αισθηματική ζωή, περιβάλλεται από μυστήριο. Η επιρροή του Πλούτωνα την κάνει να διατηρεί μυστικές ή ασυνήθιστες σχέσεις. Δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το σεξ, και τα αισθήματά της είναι έντονα: μπορούν να μεταμορφωθούν ακόμα και σε μίσος. Η τάση της να είναι κτητική και ζηλιάρα μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ένταση σε μια σχέση. Κρύβει απωθημένα τόσο βαθιά μέσα της, που μερικές φορές οι άλλοι πρέπει να μαντέψουν τι σκέφτεται και τι εννοεί.
 
Όταν τελικά μοιραστεί τα εσωτερικά συναισθήματα και τις σκέψεις, νιώθει ότι έχει κάνει ένα μεγάλο δώρο στον αποδέκτη, αλλά συχνά πληγώνεται και νιώθει προδομένη όταν μαθαίνονται τα μυστικά της. Η επιθυμία της για οικογένεια και παιδιά, γίνεται ισχυρή όταν βρει τον κατάλληλο σύντροφο και ο γάμος την ωφελεί.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου