Από το Blogger.
RSS

Παρθένος – Παρθένος

Όταν δύο Παρθένοι βρεθούν μαζί, το αποτέλεσμα είναι είτε υπερβολική τελειότητα είτε υπερβολική προχειρότητα. Μετά βίας μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε μέση λύση. Συνήθως πρέπει να είναι ένα από τα δύο άκρα. Σε κάποια θέματα θα είναι πολύ διακριτικοί σε κάποια άλλα όχι. Θα δυσκολευτούν να υπάρξουν σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος που δεν έχει την προσοχή τους. Και οι δύο είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι και μαζί μπορούν να πάνε παντού. Αλλά το πρόβλημα σε αυτή τη σχέση είναι ότι και οι δύο είναι τελειομανείς και ζητάνε το ίδιο και από τον άλλο.

Αν ο ένας υπολείπεται των προσδοκιών του άλλου, ξεκινάνε προβλήματα συμβατότητας. Ένας Παρθένος θέλει πάντα να είναι πρακτικός. Ο ρομαντισμός στη σχέση μεταξύ δύο Παρθένων δεν θα περιλαμβάνει σίγουρα την ποίηση. Μάλλον, θα εκφράσουν την αγάπη τους κάνοντας σημαντικά πράγματα για το σύντροφό τους. Και οι δύο είναι πολύ οργανωτικοί και είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, ακόμη και για τις μικρότερες λεπτομέρειες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια μονοτονία στη σχέση τους από πολύ πρώιμο στάδιο. Δεν θα υπάρξουν συναισθηματικά δράματα για κανέναν από τους δύο.

Ωστόσο, θα πρέπει να τηρούν την κριτική φύση τους υπό έλεγχο αλλιώς το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους θα δαπανηθεί στην ανάδειξη των ελαττωμάτων του άλλου και μόνο. Ακριβώς όπως έχουν τα ίδια αρνητικά χαρακτηριστικά, έχουν επίσης τα ίδια θετικά. Και οι δύο έχουν μια πρακτική προσέγγιση απέναντι στη ζωή και, πολύ συχνά θα συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Ακόμη και η χημεία μεταξύ δύο Παρθένων είναι πολύ καλή και δεν θα υπάρξει σχεδόν κανένα πρόβλημα σχετικά με την θέμα της πίστης, δεδομένου ότι και οι δύο άτομα είναι απόλυτα πιστοί και αξιόπιστοι.

Οι πιθανότητες ο έρωτας μεταξύ δύο Παρθένων να μετατραπεί σε μια διαρκή σχέση, είναι αρκετά υψηλές. Θα είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο και ποτέ δεν θα πέσουν θύματα ακραίας ζήλιας ή κτητικότητας. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να κάνουν συνειδητές προσπάθειες να αποφύγουν την πολύ κριτική και την εξεύρεση ακόμη και του μικρότερου σφάλματος στο σύντροφό τους. Αν είναι αρκετές οι προσπάθειες σε αυτή την κατεύθυνση, η σχέση αυτή μπορεί να μετατραπεί σε μία από τις πιο τρυφερές, που δεν αφήσει χώρο για κάτι άλλο.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου