Από το Blogger.
RSS

Ζυγός – Ζυγός

Το ισχυρό σημείο της σχέσης μεταξύ δύο Ζυγών είναι ότι μοιράζονται τα ίδια θετικά χαρακτηριστικά. Η αδυναμία μιας τέτοιας σχέσης είναι ότι έχουν επίσης τα ίδια αρνητικά χαρακτηριστικά. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αυτή η σχέση  αγάπης μπορεί να αποδειχθεί είτε πολύ συμβατή είτε πλήρως ασύμβατη. Ένα Ζυγός επιδιώκει έναν συνεργάτη. Για αυτόν, η ζωή δεν αξίζει αν ζει μόνος. Πρέπει να υπάρχει κάποιος με τον οποίο μπορεί να μοιραστεί την ευτυχία του, τις λύπες, τις αμφιβολίες και τους φόβους του. Αν δεν είναι σε μια σχέση, είναι συνεχώς σε αναζήτηση μιας.

Σε μια σχέση μεταξύ δύο Ζυγών, και οι δύο θα γοητεύσουν ο ένας τον άλλον με το λεπτή τους  διακριτικότητα και διπλωματία. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο μαγευτικό χαμόγελο του Ζυγού, αν όχι ένας άλλος Ζυγός! Και οι δύο πιστεύουν στη διατήρηση της αρμονίας σε μια σχέση και θέλουν να ευχαριστήσουν το σύντροφό τους. Θα κάνουν οτιδήποτε για να διατηρήσουν μια ειρηνική σχέση. Έτσι, κάθε σοβαρό πρόβλημα στη σχέση τους φαίνεται να είναι ένα ήσυχο μακρινό ενδεχόμενο. Οι αξίες ενός Ζυγός όπως η ισορροπία και η ισότητα, βοηθούν έτσι ώστε κανένας από τους δύο να μην κυριαρχήσει σε αυτή τη σχέση.

Ο Ζυγός ενδιαφέρεται πάντα για τα λεπτότερα πράγματα της ζωής και θα πρέπει, περισσότερο ή λιγότερο, να έχουν παρόμοια γούστα. Αυτό θα λειτουργήσει ως ένα ακόμη στοιχείο στην ενδυνάμωση της σχέσης τους. Δεδομένου ότι έχουν μια αμοιβαία επιθυμία για την αποφυγή των συγκρούσεων, θα αποφεύγουν μια τέτοια κατάσταση ή θα την αφήσουν στη μέση, χωρίς να οδηγηθεί σε μια λύση και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα. Ένας Ζυγός βρίσκει πολύ δύσκολο να λάβει μια απόφαση, και μπορεί να περάσει πολύς καιρός για να κάνει ένα βήμα προς την κατεύθυνση της σχέσης. Ωστόσο, όταν το κάνει, μπορεί να αποδειχθεί μία από τις καλύτερες σχέσεις του ζωδιακού κύκλου.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου