Από το Blogger.
RSS


Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ & Ο ΕΡΩΤΑΣ

Πρόκειται για έναν άνδρα-λαχείο, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν φαίνεται από την πρώτη ματιά. Μάλιστα, ίσως σας δώσει την εντύπωση του «ψυχρού» τυπικού και συμβατικού εργασιομανή.
Πίσω από αυτή τη «βιτρίνα» κρύβεται ένα έντονο ερωτικό πάθος, που μόνο η αγάπη μπορεί να αναδείξει! Πρόκειται συνήθως για έναν ωραίο αντικειμενικά άνδρα. Διαθέτει εύστροφο μυαλό που του επιτρέπει να αναλύει και να κριτικάρει ακόμα και τον εαυτό του.
 
Θέλει να κάνει τα πάντα σωστά, ακόμα και στον έρωτα. Έχει έντονη την αίσθηση της αισθητικής αντίληψης και ψάχνει ένα σύντροφο με τα ανάλογα προσόντα. Από τη στιγμή που τον κερδίσετε, θα σας αγαπά, θα σας σέβεται και θα είναι αθεράπευτα ρομαντικός και τρυφερός μαζί σας.
 
Θα τον συναντήσετε όταν βγάζει έξω το σκυλάκι του για βόλτα. Τα μικρά ζωάκια ανήκουν στη «δικαιοδοσία» της Παρθένου, οπότε μπορεί να είναι και ο ιδιοκτήτης του pet shop της γειτονιάς σας! Προσποιηθείτε ότι είστε καλό κορίτσι και αφήστε σε εκείνον να σας πείσει ότι ...δεν είστε!
 
Να θυμάστε ότι ο έρωτας είναι σπουδαία υπόθεση για τον Παρθένο, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει αργοπορία στην απόφασή του. Μόλις όμως κατασταλάξει, θα κάνει τα πάντα για να σας βλέπει ευτυχισμένη! Αρκετά συχνά θα νιώσετε την κριτική του, πάντοτε όμως θα είναι καλοπροαίρετη.
 
Να του δείχνετε συχνά το πόσο τον θέλετε, εκείνος σπάνια θα πάρει πρωτοβουλίες. Ψιθυρίστε του λόγια αγάπης, φορέστε σέξι εσώρουχα και φροντίστε το περιβάλλον να διακρίνεται για την παραδοσιακή «μανία» του: την καθαριότητα!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου