Από το Blogger.
RSS


ΚΡΙΟΣ
Είναι η πρώτη και θέλει πάντα να είναι και η καλύτερη. Η γυναίκα Κριός χαρακτηρίζεται από την ηγετική της ικανότητα, το πρωτοποριακό της πνεύμα και τη λατρεία της για ελευθερία και ανεξαρτησία. Το ζώδιό της κυβερνά ο Άρης, για αυτό και το χρώμα που της πάει γάντι είναι το κόκκινο, το ίδιο με εκείνο του κυβερνήτη πλανήτη της. Θα τη συναντήσετε όμως συχνά ντυμένη στο χακί, μιας και ο «πόλεμος» είναι στο πετσί της. Ανήσυχη, τολμηρή και θαρραλέα, δεν θα μείνει να απολαύσει τα τρόπαια της μάχης, αλλά θα τραβήξει μπροστά για νέους θριάμβους. Η επιρροή του Άρη (κυβερνήτη του ζωδίου) την καθιστά ιδιαίτερα ερωτική και μαχητική. Η πληθωρικότητα και ο ενθουσιασμός χαρακτηρίζουν μια γυναίκα «κυνηγό»: Τρέχει όπου αισθάνεται ότι υπάρχει ερωτική περιπέτεια, διασκέδαση και χαρά. Το γεροδεμένο παρουσιαστικό και η έντονη γοητεία της, τραβάει πολλούς ανθρώπους κοντά της, που ζητούν την αγάπη και τη φιλία της.
 
Όμως και το δικό της ενδιαφέρον για το αντίθετο φύλο είναι εξίσου δυνατό. Ενθουσιάζεται πολύ εύκολα, και δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις, αλλά όταν η αγάπη πάψει να αποτελεί πρόκληση, αρχίζει να βαριέται. Προτιμά άτομα δυναμικά, που κάνουν το παιχνίδι της αγάπης δύσκολο. Οι απερίσκεπτες σχέσεις που συνάπτει, δημιουργούν ενίοτε σοβαρά προβλήματα στις μόνιμες σχέσεις της. Από την άλλη όμως, δεν ανέχεται οποιαδήποτε μορφή εξουσίας δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα.
 
Έχει αθλητική συμπεριφορά και η φυσική δραστηριότητα είναι απαραίτητη για την καλή κατάσταση της. Της αρέσουν τα παιδιά, αλλά είναι κάπως «αγχωμένη» μαζί τους. Τα απολαμβάνει περισσότερο, όταν μεγαλώσουν αρκετά, και μπορούν να είναι τα «φιλαράκια» της.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου