Από το Blogger.
RSS


Ο ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ & Ο ΕΡΩΤΑΣ

Από τη «φύση» του τυχερός στον έρωτα, ο άνδρας Λέων ίσως και να θεωρεί δεδομένη την αγάπη και το θαυμασμό των γυναικών. Πρόκειται για έναν παιχνιδιάρη showman, ωστόσο πίσω από το υπερήφανο πρόσωπό του κρύβεται μια αγαπησιάρικη καρδιά.
 
 Όταν ανακαλύψει ότι εσείς είστε η γυναίκα που περίμενε στη ζωή του, θα «σας κάνει βασίλισσα». Παραδοσιακά γενναιόδωρος θα σας κακομάθει με ταξίδια και δώρα, μέχρις ότου νιώσετε ότι είστε η γυναίκα του «βασιλιά»! Του αρέσει να επιδεικνύει το ταίρι του, γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε πάντοτε περιποιημένη από τα μαλλιά μέχρι τα παπούτσια, ειδικά όταν πρόκειται να βγείτε μαζί έξω. Του αρέσει να τον κολακεύουν οι άλλες γυναίκες, παραμένει όμως πιστός στο πλευρό σας.
 
Θα τον αναγνωρίσετε εύκολα> Είναι εκείνος με τη «χαίτη» στο επίκεντρο της παρέας, που γελάει συχνά και μιλάει φωνάζοντας! Τραβήξτε του την προσοχή κάνοντας του ένα κομπλιμέντο. Όσο «τραβηγμένο» και να είναι μην ανησυχείτε: θα του αρέσει. Από τη στιγμή που νιώσει ότι τον αγαπάτε αληθινά, θα σας ανταμείψει με μια τεράστια αγκαλιά, γεμάτη πάθος και έρωτα. Φροντίστε να του δείχνετε συχνά ότι περνάτε υπέροχα μαζί του. Αποφύγετε τη γκρίνια και τη μιζέρια: είναι τα μόνα πράγματα που τον αναστατώνουν και τον σπρώχνουν στη φυγή!
 
Στον έρωτα δημιουργείστε ένα άνετο περιβάλλον, με ρομαντική μουσική, κεριά και πλούσια μαξιλάρια. Φορέστε το καλύτερο κόσμημά σας και μείνετε μόνο με αυτό! Φροντίστε να του λέτε συχνά το πόσο τον αγαπάτε!
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου