Από το Blogger.
RSS


Ο ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ & Ο ΕΡΩΤΑΣ

Είστε έτοιμη για την περιπέτεια της ζωής σας; Οκ, να σας συστήσω τον άνδρα Υδροχόο! Ναι, ξέρω στην αρχή θα σας φανεί εύκολο –σχεδόν παιχνιδάκι- να τα φτιάξετε με αυτόν τον τόσο φιλικό, άνετο, γλυκό άνθρωπο!
Τι πιο απλό να «βγάλετε τα εσώψυχά του». Εξάλλου φαίνεται –και είναι- ανοικτός και φιλικός με όλο τον κόσμο. Από τη στιγμή όμως που θελήσετε να «περάσετε» την «κόκκινη γραμμή» της φιλίας για κάτι πιο βαθύ, ετοιμαστείτε για «επικίνδυνες αποστολές», για τα δύσκολα!
 
Να έχετε πάντα κατά νου πως όσο εύκολα «φαίνονται» τα πάντα μαζί του, τόσο «περίεργα» μπορεί να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη!
Ναι! Είναι έξυπνος και αυτό σας «εξιτάρει»! Όσο όμως και αν «δεθεί» μαζί σας, πάντοτε θα υπάρχει ένα «ιερό» κομμάτι για το εαυτό του, το οποίο δεν θα παραβιάσετε ποτέ!
 
Άρθρο πρώτο (και σημαντικότερο):Σεβαστείτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία του! Από τη στιγμή που θα το καταφέρετε, θα σας ανταμείψει για μια ολόκληρη ζωή: θα γίνετε για εκείνον το παν!
 
Θα τον γνωρίσετε σε ομαδικές συγκεντρώσεις, σε φιλικές παρέες: αν θέλετε να τον «ξελογιάσετε» απλά, δώστε προσοχή σε όλα όσα λέει!
 
Εάν πράγματι ποθείτε μια γνήσια ερωτική σχέση με ένα άνδρα Υδροχόο, αφήστε τον να «αυτοσχεδιάσει»! Ωστόσο θα πρέπει να έχετε πάντοτε στο μυαλό σας, ότι ο άνδρας που αγαπάτε, μπορεί να μοιραστεί την αγάπη του, -όχι αναγκαστικά με μια γυναίκα-(κάτι που μπορεί να σας κάνει έξαλλη)-αλλά με ολόκληρο τον κόσμο!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου