Από το Blogger.
RSS


Είστε ΟΣΙΡΙΣ σύμφωνα με το ΜΥΣΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ : ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σας όπως τα αποκαλύπτει η Αρχαία Αιγυπτιακή σοφία! Εντρυφήστε στην αυτογνωσία, στα μυστικά του σύμπαντος που είναι άρρηκτα δεμένο με τον Έρωτα. Διαβάστε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αλλά και πως αντιμετωπίζετε εσείς τον έρωτα, τη ζωή, το σεξ, την αγάπη. Στη συνέχεια διαβάστε το Αιγυπτιακό ζώδιο του συντρόφου σας και μάθετε τα… χούγια του!!

ΟΣΙΡΙΣ

Με έναν απλό αναγραμματισμό έχετε μπροστά σας τον Σείριο, τον γνωστό απλανή αστέρα, με τους μυστηριώδεις συμβολισμούς, τους θρύλους και τις μυστικές παραδόσεις, τόσο στον αρχαίο Ελληνικό, όσο και στον Αιγυπτιακό πολιτισμό. Ο Όσιρις, είναι ο άρχοντας του βασιλείου των νεκρών, ο προπομπός του παραδείσου. Σύζυγος της Ίσιδος και επιτηρητής της θεϊκής τάξης των πραγμάτων, συμβολίζει τη συνέχεια, την αναγέννηση, τη γονιμότητα. Είναι ο «δάσκαλος» των μυστικών της καλλιέργειας και της προόδου.
 
Σαν «γνήσια παιδιά» του Όσιρη, είστε προικισμένοι με τις μυστικές γνώσεις που είναι καταγραμμένες στο συλλογικό ασυνείδητο. Σκοπός σας είναι να τις μεταδώσετε και να τις αναδείξετε σε συνειδητό επίπεδο. Με αυτή την έννοια, έχετε να φέρετε εις πέρας μια πραγματική κοσμική αποστολή. Για να τα καταφέρετε, έχετε σαν όπλο τα ταλέντα σας, τις εσωτερικές δυνάμεις σας και την ίδια τη δυναμική ύπαρξή σας! Απόδειξη, ότι οι άλλοι θεωρούν ότι έχετε απαντήσεις για όλα, σε όλους τους τομείς! Ακόμα και αν πιστεύετε ότι οι γνώσεις σας δεν είναι αρκετές, θα τις αποκτήσετε με τον χρόνο, μέσα από παρατηρήσεις αλλά και από πολύτιμες εμπειρίες. Είστε από τη φύση σας δυναμικοί, αλλά συγχρόνως και ευαίσθητοι. Ρίχνεστε με ενθουσιασμό σε νέες περιπέτειες και λατρεύετε τις δυνατές συγκινήσεις. Στα «σταυροδρόμια» της ζωής ή απέναντι στον ανταγωνισμό, σκέφτεστε πολύ προτού να ανακαλύψετε την κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε ή για να περάσετε στη δράση. Σας συμβαίνει συχνά να περιμένετε τον τελευταίο δευτερόλεπτο για να αντιδράσετε, με οδηγό το ένστικτό σας. Η επιτυχία και η αναγνώριση δημιουργεί ζήλιες και πολέμιους. Διαισθητικά όμως γνωρίζετε να ξεχωρίζετε και να κρατάτε κοντά σας τα πρόσωπα εκείνα που μπορείτε να εμπιστευθείτε.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου