Από το Blogger.
RSS


ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό της χαρακτηρίζει τις κινήσεις και τη ναζιάρικη συμπεριφορά της. Είναι πρακτική, ξέρει τι θέλει και γνωρίζει πώς θα το αποκτήσει. Σαν ζώδιο της γης αισθάνεται υπέροχα μέσα σε γήινα χρώματα, αλλά απολαμβάνει ιδιαίτερα τις απαλές αποχρώσεις του ροζ και του γαλάζιου που δένουν με τις δικές της, αχνές γραμμές.
 
Η γυναίκα Ταύρος χαρακτηρίζεται από την αξιοπιστία της, την αποφασιστικότητα και τη σταθερότητα, ενώ αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχισμένη μέσα από την υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Η Αφροδίτη, κάνει τη γυναίκα Ταύρο σταθερή, και αξιόπιστη. Ο έρωτας δεν είναι ένα παροδικό γεγονός για εκείνη, αλλά κάτι που θα κρατήσει μια ζωή. Της αρέσει η ομορφιά και η αρμονία στην σχέση και είναι πολύ ρομαντική. Ωστόσο απολαμβάνει το φλερτ, όποτε και αν παρουσιάζεται στην ζωή της, ακόμα και κατά την διάρκεια του γάμου της. Την ενθουσιάζουν ιδιαίτερα οι αισθησιακές απολαύσεις. Έχει αναπτυγμένη την αίσθηση της αφής, και απολαμβάνει να αγγίζει, να χαϊδεύει. Διαθέτει καλλιτεχνικά ταλέντα, τα οποία χρησιμοποιεί για να ξεφύγει από τα προβλήματά της. Η αισιοδοξία και η καλοσύνη της, την καθιστούν δημοφιλή σε κάθε πάρτι, ή κοινωνική εκδήλωση.
 
Το μοναδικό ίσως ελάττωμά της, είναι η έντονη ζήλια και η κτητικότητα. Θέλει να ξέρει ότι το έτερον ήμισυ είναι αποκλειστικά και μόνο δικό της, και πολλές φορές το καταπιέζει. Λατρεύει στην κυριολεξία τα παιδιά και πολλές φορές τα κακομαθαίνει, αφού δεν μπορεί να τους χαλάσει κανένα χατίρι.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου