Από το Blogger.
RSS


Είστε ΙΣΙΣ σύμφωνα με το ΜΥΣΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ : ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σας όπως τα αποκαλύπτει η Αρχαία Αιγυπτιακή σοφία! Εντρυφήστε στην αυτογνωσία, στα μυστικά του σύμπαντος που είναι άρρηκτα δεμένο με τον Έρωτα. Διαβάστε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αλλά και πως αντιμετωπίζετε εσείς τον έρωτα, τη ζωή, το σεξ, την αγάπη. Στη συνέχεια διαβάστε το Αιγυπτιακό ζώδιο του συντρόφου σας και μάθετε τα… χούγια του!!

ΙΣΙΣ

Η πιο δημοφιλής από τις θεότητες της Αιγύπτου, «ενσαρκώνει» τη σύζυγο και την αφοσιωμένη μητέρα. Ένα πρόσωπο ιερό, στην ιερή υπηρεσία των γυναικών και των παιδιών. Μετά το θάνατο του συζύγου της Όσιρη, η πιστή χήρα θα χρησιμοποιήσει τις παντοδύναμες μαγικές δυνάμεις της, για να περισώσει το άψυχο σώμα του αγαπημένου της από το άγγιγμα του θανάτου και του χρόνου. Ο Αννούμπις με τις γνώσεις του, βοήθησε την Ίσιδα να φτιάξει την πρώτη μούμια και η θεά χάρισε ξανά τη ζωή στον Όσιρη.  
Γεννηθήκατε κάτω από τα προστατευτικά φτερά της Ίσιδος. Η θεά της αγάπης σας προικίζει με απαράμιλλη χάρη, φυσικό ερωτισμό και μια βαθιά καλοσύνη. Είστε πάντοτε έτοιμοι να θυσιαστείτε για να προσφέρετε τη βοήθειά σας στο τραυματισμένο περιστέρι, στο πονεμένο παιδί, στην ταλαιπωρημένη ψυχή. Πιστεύετε ότι όλα μπορούν να γίνουν όπως πρέπει, μέσα από τη δύναμη της αγάπης. Αναζητάτε την αρμονία με όλο σας το «είναι» και επιθυμείτε την τέλεια ένωση ψυχής και σώματος με το σύντροφό σας. Ονειρεύεστε τη δημιουργία ενός ιδανικού ζευγαριού, μακριά από ιδιοτέλειες, αντιθέσεις και αισθήματα καταπίεσης. Ένα σπιτικό, σαν καταφύγιο για τις υπαρξιακές θύελλες. Ακόμα και όταν το ερωτικό πάθος φουντώνει εσωτερικά, εσείς εξωτερικεύετε τον έρωτά σας με απλότητα και γλυκύτητα. Έχετε τεράστια αποθέματα υπομονής, σεβασμού και αγάπης για τον πλησίον σας. Η ηθική παίζει για εσάς το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή σας και δεν ανέχεστε την αχαριστία, την καταπίεση και το ψέμα. Συχνά θα ακούτε από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας ότι τους φέρνετε τύχη και είστε το «γούρι» τους! Η παρουσία σας αποπνέει ηρεμία και ασφάλεια στους άλλους. Από τη στιγμή όμως που θα πληγωθείτε από το ταίρι σας ή τους φίλους, «κλείνεστε στο καβούκι σας» και επουλώνετε τις πληγές σας ολομόναχοι. Με τη υπερηφάνεια και το ήθος που ταιριάζει σε μια θεότητα, όπως την Ίσιδα!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου