Από το Blogger.
RSS

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Ταύρου αντιπροσωπεύουν τις αξίες της συνέπειας, της αξιοπιστίας και της δέσμευσης. Είναι εξαιρετικά αφοσιωμένα άτομα, που αγαπούν τη φύση και την ομορφιά της. Γαλήνια τοπία, που περιβάλλονται από την ήρεμη ομορφιά της φύσης, συνθέτουν την ιδέα τους για την τέλεια ημέρα. Στη σχέση μεταξύ δύο Ταύρων, οι πιθανότητες της συμβατότητας είναι αρκετά μεγάλες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μοιράζονται μερικά βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, η οποία καθιστά ευκολότερο για αυτούς να καταλάβουν και να εκτιμήσουν τον άλλο.

Ωστόσο, κάποια αμοιβαία γνωρίσματα τους όπως το πείσμα και η ακαμψία μπορεί να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα σε αυτή τη σχέση. Και οι δύο είναι επιρρεπείς να εμμείνουν στις απόψεις τους, ακόμη και εις βάρος της μεταξύ τους αρμονίας. Ωστόσο, εάν μάθουν να εξετάζουν προσεκτικότερα την άποψη και της άλλης πλευράς με πιο συγκαταβατικό τρόπο, αυτό το μικρό εμπόδιο μπορεί εύκολα να ξεπεραστεί. Δεδομένου ότι και δύο είναι αρκετά σταθεροί και διστάζουν να επιδοθούν σε κάποια μεγάλη περιπέτεια, υπάρχει ο κίνδυνος η σχέση τους να γίνει μονότονη.

Στον οικονομικό τομέα, δεν θα υπάρχουν προβλήματα καθώς και οι δύο από αυτούς είναι αρκετά επιφυλακτικοί. Ακόμη και αν το επίπεδο ενθουσιασμό σε αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλό, αυτό αντισταθμίζεται δεόντως από την ζεστασιά και την άνεση που μοιράζονται. Το δικό τους θέλω είναι ένα από αυτά τα παραμύθια όπου υπάρχει πάντα η αγάπη και στοργή. Μπορεί να υπάρχουν περιστασιακές εξάρσεις ζήλιας και κτητικότητας, αλλά δεδομένου ότι οι Ταύροι είναι εξαιρετικά πιστοί, θα το ξεπεράσουν σύντομα.

Ωστόσο, και οι δύο τους θα πρέπει να ελέγχουν το πείσμα τους και να προσπαθούν να κάνουν πίσω κάθε τόσο. Αν καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτή την ακαμψία τους, η σχέση μεταξύ δύο Ταύρων θα αποδειχθεί ότι είναι μια από τις πιο συμβατές. Όταν ένας έχει την ανάγκη του άλλου, το έτερον ήμισυ θα βρίσκεται πάντα εκεί. Η σχέση τους θα είναι γεμάτη από ρομαντισμό, αγάπη, φροντίδα, ανησυχία και πίστη. Το μόνο που χρειάζεται να θυμούνται είναι οι αδυναμίες τους και να προσπαθούν ειλικρινά να τις βελτιώσουν.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου