Από το Blogger.
RSS


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι φιλοδοξίες της δε σταματούν στο πρώτο εμπόδιο και δεν γνωρίζει φραγμούς. Η γυναίκα-Αιγόκερως μπορεί να σας ξενίσει με την πρώτη ματιά και να σας κάνει να πιστέψετε ότι δεν βάζει τίποτα πάνω από την καριέρα της. Λάθος μέγα! Κάτω από το συντηρητικό ύφος της κρύβεται ένα ηφαίστειο που βράζει και με τη πρώτη ευκαιρία εκρήγνυται! Η σεξουαλικότητα της Αιγοκερίνας μπορεί άνετα να συγκριθεί με αυτή της γυναίκας-Σκορπιού και με τη πρώτη ευκαιρία να αποδείξει ότι βάζει κάτω όλες όσες κατάφεραν με τη δική της άδεια να πιστέψουν ότι μπορούν να συγκριθούν μαζί της!
 
Η επιρροή του Κρόνου καθιστά τη γυναίκα Αιγόκερω πρακτική και προσγειωμένη. Είναι πιστή και αληθινή σ’ αυτούς που βρίσκονται στον κοινωνικό της κύκλο. Η αξιοπιστία της και η πρακτική της άποψη της διασφαλίζει σταθερές σχέσεις με συντρόφους και παρέες. Οι αισθηματικές περιπέτειες είναι ελάχιστες και συχνά έλκεται από ανθρώπους αρκετά μεγαλύτερους. Είναι σταθερή και πιστή στην σχέση, αλλά δεν διακρίνεται για το μεγάλο πάθος της. Ενίοτε σεμνότυφη, μπορεί και ελέγχει τα συναισθήματά της και αυτό συχνά εκλαμβάνεται από τους άλλους ως ψυχρότητα και απάθεια. Ο φόβος για την απόρριψη είναι αυτός που την κάνει να προβάλλει αυτήν την ψυχρότητα. Όταν οι άλλοι την γνωρίσουν καλύτερα, θα ανακαλύψουν ένα άτομο με μεγάλο βάθος στα συναισθήματα. Είναι πολύ σεξουαλική, περισσότερο ως προς την αντοχή, παρά ως προς στον αισθησιασμό.
 
Το στοιχείο του χρόνου παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις της. Μπορεί να συνάψει σχέση με άτομο που έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας ή με κάποιο πρόσωπο το οποίο γνωρίζει πολύ καιρό και αναπτύσσει σταδιακά μια ερωτική σχέση. Η επιθυμία της για παιδιά είναι δυνατή, και τα προσόντα τους θα αποτελέσουν πηγή περηφάνιας για την Αιγοκερίνα μητέρα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου