Από το Blogger.
RSS


ΔΙΔΥΜΟΙ
Επικοινωνώ, άρα υπάρχω. Είναι το βασικό αίτημα της γυναίκας-Διδύμου που ζει μέσα από τους άλλους, που αναπνέει μέσα από την ύπαρξη των άλλων. Για να μπορέσει να υπάρξει, θα πρέπει να διαβεί μέσα από τον εγωισμό του Κριού, την κτητικότητα του Ταύρου, την ανάγκη για ανταλλαγή που προσφέρει το ίδιο το ζώδιο των Διδύμων. Ένας κόσμος χωρίς κινητή τηλεφωνία, χωρίς e-mail, χωρίς επικοινωνία, είναι ένας κόσμος χωρίς νόημα.
 
Η Δίδυμοι θα νιώσει όμορφα από τη στιγμή που κάποιος θα της κάνει μια αναπάντητη κλήση ή θα της ζητήσει ένα τυφλό rendez-vous. Της αρέσει να φλερτάρει κάθε στιγμή, και η ποικιλία είναι το μπαχαρικό της ζωής της. Προτού αποφασίσει να κάνει οικογένεια, θα έχει ζήσει πολλές ερωτικές εμπειρίες. Προσεγγίζει τα αισθηματικά ζητήματα διανοητικά. Την έλκουν οι αγάπες που της προκαλούν περισσότερο πνευματική διέγερση παρά πάθος. Το μυαλό της είναι πάντα ξεκάθαρο, και όσο δυνατά αισθήματα και αν νιώθει, υπερτερεί η λογική.
 
Η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο στην εδραίωση των δεσμών της. Ο σύντροφός της θα πρέπει να την διεγείρει διανοητικά και να μπορεί να συμμετέχει στις συζητήσεις της. Θα πρέπει να έχετε καθημερινή επαφή μαζί της, (έστω και τηλεφωνική) αλλιώς θα βρει κάποιον άλλον. Θέλει να προκαλεί και μπορεί να ετοιμάζεται ώρες όταν πρόκειται να βγείτε έξω. Διοχετεύει την ενεργητικότητά της, σε δημιουργικές ασχολίες. Με τον Ερμή κυβερνήτη της, διαθέτει επικοινωνιακή δεινότητα και της αρέσει να μιλάει όταν κάνει έρωτα! Αγαπά τα παιδιά αλλά δεν επιθυμεί να «κλείνεται» μέσα για χάρη τους! Θα την «πετύχετε» μέσω διαδικτύου!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου