Από το Blogger.
RSS


Είστε ΘΩΘ σύμφωνα με το ΜΥΣΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ : ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σας όπως τα αποκαλύπτει η Αρχαία Αιγυπτιακή σοφία! Εντρυφήστε στην αυτογνωσία, στα μυστικά του σύμπαντος που είναι άρρηκτα δεμένο με τον Έρωτα. Διαβάστε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αλλά και πως αντιμετωπίζετε εσείς τον έρωτα, τη ζωή, το σεξ, την αγάπη. Στη συνέχεια διαβάστε το Αιγυπτιακό ζώδιο του συντρόφου σας και μάθετε τα… χούγια του!!

ΘΩΘ

Σύμβολο της Σοφίας, κυβερνήτης των γραφών, θεός των Ιερογλυφικών. Ο Θωθ είναι ο κοινωνός της γνώσης. Είναι εκείνος που διέδωσε το γραπτό λόγο, τα μαθηματικά, τις επιστήμες. Σεληνιακή θεότητα, με ιδιαίτερη έμφαση στη διάνοια, προστάτης των ιατρών και των λογίων, ήταν ιδιαίτερα σεβαστός από τους Αιγυπτίους. Ενθαρρύνει το πάθος για δημιουργία και εξέλιξη του πνεύματος και προτρέπει σε καινούριες κατακτήσεις. Έχει πολλά κοινά στοιχεία με το αρχέτυπο του Ερμή και ουσιαστικά, πρόκειται για τον Ερμή τον Τρισμέγιστο.
Αν έχετε γεννηθεί κάτω από την προστασία του Θωθ, έχετε στο «πετσί σας» το ρόλο του αρχηγού και -κυρίως- του καθοδηγητή. «Αριστοκράτες» στην καρδιά και το πνεύμα, με πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Η πανίσχυρη διαίσθησή σας, αλλά και μια βαθύτερη εσωτερική δύναμη, σας επιτρέπουν να έχετε μια σφαιρική άποψη των πραγμάτων και να ενεργείτε με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Οι στόχοι σας είναι ξεκάθαροι, όπως και οι τρόποι που χρησιμοποιείτε για να τους πετύχετε. Δυναμικοί και παθιασμένοι, ενθουσιώδεις και παρορμητικοί, δεν διστάζετε μπροστά στο ρίσκο ή ακόμα και τον κίνδυνο! Μάλιστα, αρκετά συχνά ξεπερνάτε τα όριά σας χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!.. Κανένας δεν μπορεί να σας κατηγορήσει για υπέρβαση, αφού φροντίζετε ώστε οι ενέργειές σας να μη θίγουν τα συμφέροντα ή την ελευθερία των άλλων. Η ανάγκη να πλαισιώνεστε από άτομα έξυπνα και αυθεντικά είναι εμφανής, ωστόσο δεν επιτρέπετε σε κανένα να σας «καπελώσει» και γνωρίζετε πολύ καλά πώς να «βάζετε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του». Είστε ένας «μάγος» του πνεύματος. Η ενόραση, η σοφία και η εγκράτεια χαρακτηρίζουν κάθε βήμα σας. Γνωρίζετε πολύ καλά τη σημασία κάθε λέξης, και συχνά «παίζετε» με τα λόγια που χρησιμοποιείτε. Ο διάλογος και γενικότερα η επικοινωνία αποτελούν το πιο δυνατό σημείο σας. Δεν είναι τυχαίο ότι μαγνητίζετε τον κόσμο με τον λόγο σας και αποκτάτε συνεχώς νέους θαυμαστές!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου