Από το Blogger.
RSS


Είστε ΣΕΧΜΕΤ σύμφωνα με το ΜΥΣΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ : ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σας όπως τα αποκαλύπτει η Αρχαία Αιγυπτιακή σοφία! Εντρυφήστε στην αυτογνωσία, στα μυστικά του σύμπαντος που είναι άρρηκτα δεμένο με τον Έρωτα. Διαβάστε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αλλά και πως αντιμετωπίζετε εσείς τον έρωτα, τη ζωή, το σεξ, την αγάπη. Στη συνέχεια διαβάστε το Αιγυπτιακό ζώδιο του συντρόφου σας και μάθετε τα… χούγια του!!

ΣΕΧΜΕΤ

Η Σεχμέτ η πανίσχυρη, υπήρξε η θεά με τη μορφή ενός τρομακτικού λιονταριού. Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο θεός Ήλιος τη διέταξε να κατακρεουργήσει όλους τους κακοποιούς. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι θυσίαζαν τους κλέφτες και τους φονιάδες στους ναούς της Σεχμέτ. Όταν η θεά ηρέμησε, πήρε τη μορφή της ειρηνικής και γενναιόδωρης Μπαστέτ. Αποτελούσε τη μεγάλη ιατρό για τις λοιμώδεις αρρώστιες. Θεότητα της ίασης, έμεινε γνωστή σαν η προστάτιδα των γιατρών της Αιγύπτου.
 
Με την υποστήριξη της Σεχμέτ, είναι βέβαιο ότι διαθέτετε σε αφθονία τις δυνατότητες για να πείθετε αλλά και να κατευθύνετε τους άλλους. Εξάλλου ποιος θα τολμούσε να αμφισβητήσει τις δυνάμεις σας; Η εικόνα του λιονταριού, του βασιλέα της ζούγκλας, που «βγάζετε» προς τα έξω, κάνει τους άλλους να σας θεωρούν απρόβλεπτους, αυστηρούς και -ίσως- επιθετικούς. Δείχνετε ότι είστε σκληροί, τόσο απέναντι στους άλλους, όσο και στον ίδιο τον εαυτό σας. Και είναι αλήθεια, ότι συχνά παραγκωνίζετε τις επιθυμίες σας, μπροστά στην ανάγκη να «συμμορφωθείτε» με τις επιταγές μιας στείρας και ανάλγητης ηθικής τάξης. Αυταρχικοί και απόλυτοι, προσπαθείτε με την επιβολή της δύναμης να επιβάλετε τις απόψεις και τις αξίες σας. Σας κατηγορούν ότι ενεργείτε δίχως οίκτο, στην πραγματικότητα όμως δεν αντέχετε τις ανειλικρινείς σχέσεις και τις «αίολες» καταστάσεις. Στον δικό σας κόσμο δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις και συμβιβασμοί. Το λευκό είναι λευκό και το μαύρο είναι μαύρο! Διαισθητικοί και παρατηρητικοί, βγάζετε άμεσα τα δικά σας συμπεράσματα για ανθρώπους και καταστάσεις. Για εσάς, το στοιχείο του απρόβλεπτου δεν υφίσταται. Η προσωπικότητά σας είναι δυναμική και απόλυτη, ωστόσο δεν είναι εύκολο στους άλλους να σας πλησιάσουν με άνεση. Προσπαθήστε να αποβάλετε το αίσθημα του ανικανοποίητου και προσθέστε στη ζωή σας περισσότερη κατανόηση, που θα σας βοηθήσει να απορρίψετε ένα μέρος της τελειομανίας σας!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου