Από το Blogger.
RSS


Ζυγός άνδρας – Αιγόκερως γυναίκα

Αυτός ο συνδυασμός δεν έχει πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας. Και οι δύο είναι πολύ διαφορετικοί, και φαίνεται να είναι περισσότερο αντιφατικοί παρά αλληλοσυμπληρούμενοι. Ο Ζυγός δεν είναι ένα φλερτάρει, αλλά του αρέσει να έχει πάνω του την προσοχή των θηλυκών. Αυτό θα την κάνει κάτι παραπάνω από μια μικρή ζηλι
άρα. Είναι πολύ πιο οργανωμένη από αυτόν και αυτό είναι πιθανό να την εξαγριώσει περαιτέρω. Η σταθερή και μελαγχολική  φύση της θα τον κάνει σκυθρωπό, ενώ αυτός αγαπά να εξερευνεί, να γνωρίζει και να απολαμβάνει.

Ζυγός γυναίκα – Αιγόκερως άνδρας

Αρκετοί συμβιβασμοί και των προσαρμογές που θα απαιτηθούν για να καταστεί η σχέση αυτή σταθερή και μόνιμη. Αρχικά θα αγαπήσει τη σταθερότητά του, αλλά μετά από λίγο, θα την κουράσει. Ομοίως, ο ενθουσιώδης χαρακτήρας της που αρχικά τον προσέλκυσε είναι πολύ πιθανό να γίνει μήλο της έριδος αργότερα. Ωστόσο, ένα πράγμα έχουν κοινό – το γούστο για τα λεπτότερα πράγματα στη ζωή και την αγάπη τους για αυτά. Όμως, η πολυτέλεια της, ακόμη και σε αυτόν τον τομέα, δεν θα γίνει ανεκτή από τον Αιγόκερω. Συνολικά, είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να πετύχει μπορεί και όχι.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου