Από το Blogger.
RSS

Υδροχόος – Υδροχόος

Ένας Υδροχόος είναι πολύ εξωστρεφής, φιλικός και κοινωνικά ενεργός. Είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που μετράνε κάθε άτομο ως φίλο τους. Σε μια σχέση αγάπης μεταξύ δύο Υδροχόων, θα υπάρξει πολύ διασκέδαση, περιπέτεια και ενθουσιασμός. Και οι δύο αγαπούν την ελευθερία και σέβονται την ατομικότητα του άλλου. Ο Υδροχόος συχνά αισθάνεται την ανάγκη να παραμείνει μόνος τους για κάποιο χρονικό διάστημα, μακριά από το χάος των ανθρώπων. Ποιος μπορεί να είναι καλύτερος σύντροφος για την κατανόηση αυτής μοναξιάς από έναν άλλο Υδροχόο;

Η σχέση μεταξύ δύο Υδροχόων έχει μικρές πιθανότητές για πάρα πολλή πάθος, καθώς και οι δύο είναι σχετικά αδιάφοροι από τη φύση τους. Δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να υποβαθμιστεί και είναι πιθανό να διατηρηθεί μια επιφανειακή σχέση. Ωστόσο, δύο Υδροχόοι θα μοιραστούν ένα μεγάλη ψυχική ταίριασμα και είναι απίθανο να υπολείπονται μιας ευφυούς συνομιλίας. Αν και η σχέση δεν θα είναι πολύ ζεστή ή παθιασμένη, θα είναι πολύ φιλικοί, πολύ άνετοι και χωρίς τα τυπικά γνωρίσματα της ζήλιας και της κτητικότητας.

Αν και οι δύο είναι απρόβλεπτοι, αυτό το χαρακτηριστικό έχει όλες τις πιθανότητες να απογοητεύσει και τους δύο. Αργά ή γρήγορα, είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε προβλήματα συμβατότητας. Αν και στο έξω, αυτή η σχέση φαίνεται πολύ συμβατή και ευχάριστη, μπορεί να γίνει προβληματική πολύ εύκολα. Αν και οι δύο καταφέρουν να συμβιβαστούν λίγο μεταξύ τους, τότε, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να γίνει ένα από τους καλύτερους και ο πιο ευχάριστος του ζωδιακού κύκλου.

Η χημεία μεταξύ δύο Υδροχόων είναι εξαιρετικά μεγάλη. Και οι δύο είναι πολύ πρακτικοί, πολύ ρεαλιστές και οδηγούνται από τη λογική και όχι τα συναισθήματα. Μοιράζονται τις ίδιες προοπτικές για τη ζωή και είναι εντελώς ανεξάρτητοι. Έτσι, κανένας δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το αν η σχέση τους γίνει ενοχλητικά στενή. Θα καταλάβουν ο ένας τον άλλο καλά, αλλά τα παρόμοια αρνητικά χαρακτηριστικά που μοιράζονται μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλα προβλήματα συμβατότητας. Σε μια τέτοια περίπτωση, όπου κάποιος από τις δύο θα πρέπει να υποχωρήσει αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου