Από το Blogger.
RSS

Σκορπιός – Σκορπιός

Η σχέση μεταξύ δύο Σκορπιών θα έχει μια γλυκόπικρη γεύση. Έχουν τις ίδιες θετικές ιδιότητες και μοιράζονται τα ίδια αρνητικά χαρακτηριστικά. Αυτό το ταίριασμα είναι βέβαιο ότι θα έχει πολύ ένταση, καθώς και οι δύο θα συμβάλλουν σε αυτή τη σχέση με ρηχά συναισθήματα. Θα υπάρξει πολύς ρομαντισμός σε αυτή τη σχέση που θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε μια μακροχρόνια δέσμευση και στο γάμο. Και οι δύο είναι πολύ παθιασμένοι με τα πάντα στη ζωή τους και αυτό περιλαμβάνει και τον / τη σύντροφό τους σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Κτητικότητα και ζήλια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Σκορπιού, άρα δεν μπορεί να ανεχθεί να μοιράζεται κάτι ή κάποιον που θεωρεί δικό του. Κάθε φορά που εμπλέκεται σε μια σχέση, δένεται πολύ συναισθηματικά, αν και μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για το/τη σύντροφό του για να γίνει αυτό. Η αγάπη του δεν είναι ποτέ κάτι που παίρνει ελαφριά. Το πρόβλημα συμβατότητας με αυτή τη σχέση αγάπης θα είναι ότι και οι δύο είναι πολύ πεισματάρηδες και μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να πειστούν, ειδικά αφού έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.

Αν, σε μια τέτοια στιγμή, κανένας από αυτούς δεν υποχωρήσει λίγο, η σύγκρουση μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ σοβαρό και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και τη σχέση. Μπορεί να υπάρχουν θυελλώδεις μάχες κάθε λίγο, αλλά στη συνέχεια, η επανασύνδεση θα είναι εξίσου πολύ καυτή. Η αγάπη του Σκορπιού έχει τόση πάθος όσο το μίσος του. Δεν μπορούμε απλά μα αγαπούν ή να μισούν. Έχει το ίδιο πάθος και για τα δύο. Η σχέση μεταξύ δύο Σκορπιών είτε θα είναι βαθύτατη και πλήρεις εκπλήρωση είτε εξαιρετικά καταστροφική. Δεν υπάρχει μέση οδός για τα άτομα αυτά.

Η χημεία τους θα είναι πολύ καλή και η ένωσή τους θα αποτελείται από δυνατά συναισθήματα, επιθυμίες και συγκινήσεις. Κανένας από αυτούς δεν είναι ικανοποιημένη με το μέτριο σε οτιδήποτε και θα πρέπει να αισθάνονται ακραία συναισθήματα όλη την ώρα. Και οι δύο είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι και ποτέ δεν θα υπάρξει πρόβλημα πίστης. Θα αγαπούν ο ένας τον άλλο, θα προστατεύονται μεταξύ τους και θα αγωνιστούν για το άλλο. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν ορισμένα προβλήματα όσον αφορά τη μακροπρόθεσμη συμβατότητα είναι. Όμως, κανένα από αυτά δεν είναι τόσο σημαντικό ώστε να μην ξεπεραστεί από συνειδητές προσπάθειες.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου