Από το Blogger.
RSS

Τοξότης – Τοξότης

Όταν δύο Τοξότες βρεθούν μαζί, αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα - πολύ διασκέδαση και ενθουσιασμό. Η συντροφικότητα μεταξύ τους θα είναι μεγάλη. Όσον αφορά τη συμβατότητα της σχέσης τους, δεν φαίνεται να είναι και τόσο κακή. Η συντροφικότητα μεταξύ τους θα είναι μεγάλη. Όσον αφορά τη συμβατότητα της σχέσης τους, δεν φαίνεται να είναι πάρα πολύ κακή. Και οι δύο αγαπούν να ταξιδεύουν, να ανακαλύπτουν νέους τόπους και νέους ανθρώπους και να μπλέκονται σε νέες περιπέτειες. Όταν μένουν στο ίδιο μέρος για πάρα πολύ καιρό τους κάνει ανήσυχους και τότε, πάλι ξεκινάν για μια άλλη περιπέτεια. Ως σύντροφοι, δύο Τοξότες θα μοιράζονται την αισιοδοξία απέναντι στη ζωή και την αγάπη τους για τον ενθουσιασμό.

Με την προοδευτική προοπτική τους απέναντι στη ζωή, σίγουρα θα επιτύχουν νέες κορυφές στη ζωή. Ωστόσο, για να επιτευχθεί αυτό, ο καθένας τους θα πρέπει να δείξει λίγη σοβαρότητα προς τη ζωή. Μια έντονη ζωή, με πολλές ποικιλίες και εξερευνήσεις, φαίνεται να είναι πολύ συναρπαστική. Όμως, είναι επίσης απαραίτητο να έχουν τα πόδια σταθερά στο έδαφος. Ο Τοξότης είναι αρκετά φιλοσοφημένος και αν ο/η σύντροφός του δεν συμμερίζεται την ίδια ιδεολογία, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα. Αν και τα δύο από αυτά είναι πολύ ευθείς, είναι πιθανόν να πληγωθούν αν οι ίδιοι αντιμετωπίσουν την αλήθεια.

Η ομοιότητα των ιδιοσυγκρασιών είναι άλλο ένα θετικό χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του συνδυασμού που θα ενισχύσει τη συμβατότητά τους. Και οι δύο είναι εξαιρετικά κοινωνικοί και αγαπούν να αλληλεπιδρούν με καινούργιες γνωριμίες και των δύο φύλων. Επειδή αυτό το χαρακτηριστικό είναι κοινό, δεν θα υπάρχει ζήλια αφού γνωρίζουν ότι το φλερτ είναι εντελώς ακίνδυνο. Ο Τοξότης είναι εντελώς ανεξάρτητος και αγαπά την ελευθερία του. Όμως, θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι αυτό το ελεύθερο πνεύμα δεν τους κάνει να βρεθούν πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον.

Οι προκλήσεις τον ενδιαφέρουν τους και θέλουν να απασχολούνται με νέα πράγματα όλη την ώρα. Και οι δύο έχουν ανάγκη για ένα έξυπνο σύντροφο, με τους οποίο να μπορεί να έχει ικανοποιητικές συνομιλίες και από αυτή τη σκοπιά δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Ωστόσο, όταν βρίσκονται μαζί, η επιπολαιότητα μπορεί να γίνει υπερβολική. Εάν ο ένας δεν κάνει προσπάθειες για να φέρει κάποια σοβαρότητα στον άλλο, η σχέση έχει όλες τις πιθανότητες να παραμείνει μόνο επιφανειακή. Εκτός από αυτό, σχεδόν όλα τα άλλα είναι απλά τέλεια.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου