Από το Blogger.
RSS


ΒΟΥΒΑΛΟΣ

Τα πιο έντονα χαρακτηριστικά του Βουβάλου είναι η επιμονή, η ισχυρή θέληση και η υπομονή, σε συνδυασμό με σταθερότητα του χαρακτήρα. Έχει ήρεμη ιδιοσυγκρασία, παρόλο που τα ξεσπάσματα της οργής του είναι έντονα, και καμιά φορά γίνεται αυταρχικός. Τον χαρακτηρίζει η καθαρή σκέψη, αν και με κάποια έλλειψη δημιουργικότητας, και χάρη στην εξυπνάδα του καταφέρνει τους στόχους του.

Η αφοσίωσή του στο καθήκον είναι απόλυτη, τόσο που να κάνει τη ζωή του μονότονη. Παίρνει τα πάντα πολύ σοβαρά και ακολουθεί τους στόχους του με πείσμα. Ο Βούβαλος είναι δεμένος με την παράδοση και μάλλον συντηρητικός. Όταν οι άλλοι ενθουσιάζονται με μια καινούργια ιδέα, εκείνος θα κουνήσει με δυσπιστία το κεφάλι μουρμουρίζοντας «καλά, περίμενε και θα δεις». Είναι βέβαιος πως, από τη στιγμή που κάτι πρέπει να γίνει, τότε πρέπει να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και κατά πάσα πιθανότητα κανείς δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα από τον ίδιο. Έτσι, συχνά οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου φορτώνονται με ένα σωρό υποχρεώσεις, δουλεύοντας ατελείωτα και χάνοντας την προσωπική τους ζωή.

Ο Βούβαλος είναι ικανός για τεράστιες θυσίες, εφόσον θεωρεί ότι γίνονται για καλό σκοπό. Ένας καλός σκοπός για εκείνον είναι η καριέρα του. Δίνει τεράστια σημασία στην επιτυχία και θέλει να κερδίζει τον θαυμασμό των άλλων. Επιπλέον δεν ανέχεται τα άτομα που δεν συμμερίζονται αυτή του την τάση και έχει μια κάπως επικριτική στάση απέναντι σε όσους θεωρεί τεμπέληδες και νωθρούς.

Οι Βούβαλοι πατούν γερά στη γη. Άλλωστε τους ελκύει και οτιδήποτε έχει σχέση με τη φύση, που τους ξεκουράζει και τους αναζωογονεί.

Στα αισθηματικά ο Βούβαλος είναι αφοσιωμένος και ειλικρινής, φτάνει να μην του ζητήσουν ρομαντισμούς. Για εκείνον ο τρόπος να εκδηλώνει την αγάπη του είναι να φροντίζει με χειροπιαστό τρόπο τα αγαπημένα πρόσωπα, φροντίζοντας να μην τους λείπει τίποτα. Αλλά με τα γεύματα στο φως των κεριών και τις ερωτικές εξομολογήσεις δεν τα πάει καθόλου καλά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει πλούσια συναισθήματα. Απλώς δεν θέλει να τα …κάνει βούκινο. Επιπλέον μερικές φορές έχει κάποιες τάσεις να παίρνει το πάνω χέρι, καταπιέζοντας τον σύντροφό του. Τα ζώδια που του ταιριάζουν περισσότερο ερωτικά είναι ο Πετεινός, το Φίδι, ο Ποντικός και ο Λαγός.

Οι πιο τυχερές χρονιές για όσους ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι του Βούβαλου (2021), του Φιδιού (2013) και του Πετεινού (2017), ενώ οι λιγότερο ευνοϊκές είναι οι χρονιές του Δράκοντα (2012), της Κατσίκας (2015) και του Σκύλου (2018).

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου