Από το Blogger.
RSS

Καρκίνος - Καρκίνος

Ένας Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος από τη φύση του και έχει ανάγκη συμπόνοιας από τους γύρω του. Οι διαθέσεις του αλλάζουν ανάλογα με τις φάσεις του φεγγαριού και μπορεί, κατά καιρούς, να φτάνουν σε ακραίες καταστάσεις.  Όταν δύο Καρκίνοι βρεθούν μαζί, τα συναισθήματα είναι βαθιά. Και οι δύο είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί και μπορούν να πληγωθούν πολύ εύκολα. Αγαπούν την οικογένειά τους και έχουν βαθιές και διαρκείς σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας τους. Σε μια σχέση, δύο Καρκίνοι είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Έχουν αρκετά παρόμοια ιδιοσυγκρασία, ένας παράγοντας που συμβάλλει στη συμβατότητά τους.

Το ταίριασμά τους θα οδηγήσει σε μια πολύ στενή, σταθερή, αξιόπιστη σχέση προστασίας και αγάπης. Ωστόσο, και οι δύο τους είναι επιρρεπείς σε διακυμάνσεις της συναισθηματικής τους διάθεσης, και αν τύχει της ίδια στιγμή να είναι στα κάτω τους, δεν θα υπάρχει κανένας να δημιουργήσει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Ακόμη ο πολύς συναισθηματισμός μπορεί να κάνει την πρακτική σκέψη αρκετά δύσκολη. Η σχέση αγάπης μεταξύ Καρκίνων μπορεί να πάρει διαφορετικούς δρόμους. Είτε, θα είναι πολύ τρυφεροί, παρήγοροι και άνετοι, ή θα είναι εξαιρετικά σαρκαστικοί, πικροί, προσκολλημένοι και σαρδόνιοι.

Η σχέση τους εξαρτάται από τις προσπάθειες που καθένας τους μπορεί να καταβάλει. Ο ένας θα πρέπει να αναλάβει την κατάσταση όταν η άλλη πλευρά γίνεται πάρα πολύ συναισθηματική ή πιεστεί πολύ. Αν και οι δύο πλευρές αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο, την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η σχέση θα οφηγηθεί σε καταστροφή. Όσο τα πράγματα είναι τέλεια, δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Όμως, τη στιγμή που τα πράγματα δυσκολέψουν θα γίνουν όλα άνω κάτω. Ο ένας από τους δύο πρέπει να είναι πιο διεκδικητικός και πιο πρακτικός από τον άλλο, αν θέλουν ορισμένα πράγματα να λειτουργήσουν.

Το πρόβλημα σε αυτή τη σχέση είναι ότι όπως μοιράζονται όλα τα θετικά χαρακτηριστικά, μοιράζονται επίσης και τα αρνητικά. Εάν αυτά τα θέματα δεν λειτούργησουν από νωρίς, η σχέση τους είναι καταδικασμένη. Οι Καρκίνοι θα ενδιαφέρονται με πάθος για τον άλλον, αλλά στη μετά ζητάνε επίσης πάρα πολύ από τον άλλο. Υπομονή, κατανόηση και πρακτικότητα, αυτοί είναι οι βασικοί τομείς στους οποίους πρέπει να προσπαθήσουν. Όσο αυτό συμβαίνει, η σχέση αυτή θα είναι σαν μια ζεστή και άνετη φωλιά.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου