Από το Blogger.
RSS


ΖΥΓΟΣ
Το θηλυκό σε όλο του το μεγαλείο. Η γυναίκα-Ζυγός εντυπωσιάζει, γοητεύει, εξιτάρει. Είναι η Τζίλντα των ονείρων κάθε άντρα, δεν έχει ανάγκη από ρούχα για να ξελογιάσει, ούτε από λόγια για να παραμυθιάσει. Στο λεξιλόγιό της συχνά θα ακούσετε «αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω». Η Αφροδίτη που ξαναβρίσκει την κυριαρχία της σε αυτό το ζώδιο, είναι ικανή να παρασύρει σε ονειρώξεις κάθε αρσενικό που θα βρει σο δρόμο της. Είναι απλή, λευκή και ανεπιτήδευτη σαν όνειρο, ερωτική και επιθυμητή σαν τίποτα στον κόσμο. Και αν κάποιος κάποτε σας πει ότι έχει «ρίξει» μια Ζυγό, παρακαλώ να το «ψάξετε» το θέμα.
 
Είναι πολύ κοινωνική και συνήθως περιστοιχίζεται από φίλους, αφού η επιρροή της Αφροδίτης δεν την αφήνει ποτέ μόνη της. Θέλει με όλες τις συναναστροφές (είτε αισθηματικές, είτε φιλικές, είτε επαγγελματικές) να αναπτύσσει συναισθηματικούς δεσμούς. Διαθέτει μεγάλο καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο, και υψηλή αισθητική αντίληψη. Η δημοτικότητά της, την κάνει την ψυχή της παρέας, όπου ασκεί μεγάλη έλξη. Οι φιλίες και τα αισθηματικά είναι πολύ σημαντικά για εκείνη. Της αρέσουν οι ευγενικοί τρόποι, το αρμονικό περιβάλλον και το ήρεμο κλίμα.
 
Είναι τυχερή στην αγάπη και θέλει πάντα να έχει κάποιο στο πλευρό της. Δεν είναι ότι δεν μπορεί μόνη της, απλά όλα είναι πιο ευχάριστα όταν έχει ένα ταίρι για να πηγαίνει σε μέρη, ή να κάνει διάφορες δραστηριότητες μαζί του. Ο γάμος για αυτήν είναι η φυσική κατάληξη μιας αγάπης, αλλά πολλές φορές έρχεται και μετά από τη γέννηση ενός παιδιού. Αγαπά τα παιδιά, αλλά τα απολαμβάνει περισσότερο όταν μεγαλώσουν αρκετά, για να μπορεί να παίξει διανοητικά παιχνίδια μαζί τους, αφού την διακρίνει κι εκείνη μια αθώα παιδικότητα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου