Από το Blogger.
RSS


Είστε ΜΠΑΣΤΕΤ σύμφωνα με το ΜΥΣΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ : ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σας όπως τα αποκαλύπτει η Αρχαία Αιγυπτιακή σοφία! Εντρυφήστε στην αυτογνωσία, στα μυστικά του σύμπαντος που είναι άρρηκτα δεμένο με τον Έρωτα. Διαβάστε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αλλά και πως αντιμετωπίζετε εσείς τον έρωτα, τη ζωή, το σεξ, την αγάπη. Στη συνέχεια διαβάστε το Αιγυπτιακό ζώδιο του συντρόφου σας και μάθετε τα… χούγια του!!

ΜΠΑΣΤΕΤ

Θεά του έρωτα, της γονιμότητας και της ηδονής, προστάτιδα της οικογένειας και της εστίας. Η Μπαστέτ είναι φιλειρηνική, καλοπροαίρετη, γλυκιά, αλλά και πανίσχυρη. Απόλυτα θηλυκή, απεικονιζόταν μεγαλειώδης και υπερήφανη με ευθυτενές παράστημα και με πρόσωπο γάτας. Το βλέμμα της είναι λαμπερό και γοητευτικό. Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες θεότητες της Αιγύπτου. Κάθε χρόνο οι αρχαίοι Αιγύπτιοι συναθροιζόταν στο ναό της Μπαστέτ, για να τιμήσουν στο πρόσωπό της, τη μεγάλη γιορτή της γονιμότητας.
Όσοι είχατε την τύχη να δείτε για πρώτη φορά το φως του ήλιου τις ημέρες της Μπαστέτ, είστε προικισμένοι με μια απαράμιλλη γοητεία που σας προσφέρει τεράστιες δυνατότητες επιτυχίας και κατακτήσεων! Η παρουσία σας δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, ενώ στο πέρασμά σας μαγνητίζετε τους πάντες. Είστε αιώνιοι αναζητητές της αρμονίας και της ισορροπίας. Με την ευθύτητα του χαρακτήρα σας, την ανεπιτήδευτη ειλικρίνεια, το αίσθημα της δικαιοσύνης και την αγάπη για την τάξη, μετράτε παντού μόνο φίλους και θαυμαστές. Σας αρέσει να ασχολείστε με τα μυστήρια της ζωής, ενώ, ακόμα και ο θάνατος αποτελεί αντικείμενο μελέτης για την ανήσυχη προσωπικότητά σας. Διαθέτετε το χάρισμα της ενόρασης, που αρκετές φορές τρομάζει και εσάς τους ίδιους με τις εντυπωσιακές προβλέψεις σας! Σαν άκρως διαισθητικό άτομο καταφέρνετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων, αν και κάποιες στιγμές, εκείνοι σας…φοβούνται. Η δίψα για αλήθεια και η δύναμη του πνεύματός σας, σας ωθούν στη σπουδή των μυστηρίων της ανθρώπινης ύπαρξης, αλλά και του σύμπαντος. Ακόμη και όταν αυτά σας τρομάζουν, δεν διστάζετε να «παίξετε» με τις κρυφές δυνάμεις, όπως έκανε και η Μπαστέτ, η αγγελιοφόρος των «κρυφών μηνυμάτων». Η αφοσίωσή σας στην οικογένεια και η γενναιόδωρη φύση σας, συχνά σας κάνουν να παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Είναι σκόπιμο όμως, να συνηθίσετε στην ιδέα να φροντίζετε συχνότερα τον εαυτό σας.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου