Από το Blogger.
RSS


ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε δοκιμάσει να κάνετε έρωτα πάνω σε ποδήλατο; Σας έχουν απογοητεύσει οι εμπειρίες που καταλήγουν στα συνηθισμένα; Τότε σίγουρα έχετε ανάγκη από μια φίλη ή εραστή Τοξότη, που ανεπιτήδευτα θα σας παρασύρει σε μια περιπέτεια δίχως τέλος. Η γυναίκα-Τοξότης λατρεύει τα πραγματικά και τα διανοητικά ταξίδια! Δεν κουράζεται ποτέ και σίγουρα δεν θα ακούσετε να παραπονιέται, επειδή κάνατε κάποια χιλιόμετρα παραπάνω. Ευκολοφόρετα ρούχα, που βγαίνουν γρήγορα όταν χρειαστεί να πάρετε το μπάνιο σας στο πρώτο ποτάμι ή τη λίμνη που θα βρεθεί μπροστά σας, χωρίς ενδοιασμούς.
 
Ζει μια συνεχή ανάγκη να προβάλλεται και απολαμβάνει την συγκίνηση της κάθε περιπέτειας. Κατανοεί τους νέους ανθρώπους και τα πηγαίνει καλά μαζί τους, καθώς σέβεται την προσωπικότητά τους. Είναι εκ φύσεως ερωτική και αισιόδοξη και έχει υψηλές προσδοκίες. Ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια που καθυστερούν την ερωτική κατάκτηση, δεν το βάζει κάτω. Η ανέμελη συμπεριφορά την κάνει δημοφιλή στους φίλους και την οικογένεια, ενώ απολαμβάνει τους προβολείς στα πάρτι και τις κοινωνικές συγκεντρώσεις. Η επιρροή του Δία φέρνει σημαντικές σχέσεις στην ζωή της, με άτομα που ζουν στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη πόλη, τονίζει όμως και την φυσική ανεξαρτησία της, η οποία δεν την αφήνει να απαρνηθεί εύκολα την ελευθερία της.
 
Είναι υπερβολικά «ανοικτή» στα αισθηματικά ζητήματα, και η λαμπερή προσωπικότητά της μαγνητίζει πολλά άτομα, πράγμα το οποίο την ικανοποιεί. Η γενναιοδωρία της και η καλοσύνη της αναπληρώνει την αποφυγή σοβαρής δέσμευσης. Τα πιστεύω και η φιλοσοφία της είναι σημαντικά για εκείνη. Έχει άποψη για τα πάντα, αλλά εύκολα μπορεί να ταλαντευτεί από τις απόψεις των άλλων. Τα παιδιά αποτελούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής της.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου