Από το Blogger.
RSS

Αιγόκερως – Αιγόκερως

Ποιος μπορεί να κατανοήσει τη φύση ενός Αιγόκερω καλύτερα από έναν άλλο Αιγόκερω; Και οι δύο τους σκέφτονται με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Είναι πολύ πρακτικοί και προσγειωμένοι και πάντα έχουν σαφείς στόχους στη ζωή τους. Οι Αιγόκεροι πιστεύουν στην προσπάθεια αργά και σταθερά προς τους στόχους τους, όλη την ώρα είναι αποφασισμένοι να μην χάσουν από τα μάτια τους το στόχου τους και προσπαθούν να καταλήξουν εκεί πριν από οποιονδήποτε άλλον. Πρόκειται για εξαιρετικά αξιόπιστο, πιστό και αξιόπιστο ζώδιο. Εμφανίζουν απόλυτη ειλικρίνεια σε ότι κάνουν και είναι πολύ ώριμοι.

Όταν δύο Αιγόκεροι βρεθούν μαζί, είτε ως συνέταιροι ή συνάδελφοι είτε σε μια σχέση αγάπης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον κόσμο που δεν θα είναι σε θέση να επιτύχουν. Αν και μπορεί να πάρει χρόνο, η επιτυχία σίγουρα θα χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού τους. Ωστόσο, δεδομένου ότι και οι δύο κρύβουν τα αληθινά συναισθήματά τους πίσω από μια μάσκα με πολύ σοβαρότητα, η σχέση τους μπορεί να γίνει πολύ μονότονη και πλήξη μπορεί να αρχίσει να υφέρπει. Η συναισθηματική απόσπαση τους μπορεί να σβήσει όλα τα σημάδια της ζεστασιάς και συμβατότητας αυτής της σχέσης.

Δύο Αιγόκεροι, σε μια σχέση, θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθειες για να σταματήσουν να σκέφτονται τις ευθύνες τους όλη την ώρα και να αρχίσουν να ασχολούνται με το έτερον ήμισυ. Στις μεταξύ τους συνομιλίες, θα πρέπει να προσπαθήσει να κρατήσουν έξω τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο και να επιδοθούν σε μια ρομαντική συζήτησης για εκείνους. Πρέπει να αφήσουν τις αναστολές τους κάποια στιγμή και να απολαύσουν όπως ένα παιδί δραστηριότητες και διασκέδαση. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η σχέση τους δεν θα πέσει σε μαρασμό και ότι υπάρχει πάντα κάτι στο οποίο να προσμένουν.

Οι Αιγόκεροι είναι προσεκτικοί από τη φύση τους. Όμως, όταν βρεθούν δύο μαζί, η επιφυλακτικότητα που επιδεικνύουν μπορεί να οδηγήσει σε σχεδόν συνολική απροθυμία να αναλάβουν οποιαδήποτε αλλαγή ή κινδύνους. Και οι δύο είναι τόσο όμοιοι ώστε να γνωρίζουν τις ανάγκες του άλλου, ακόμη και πριν τις εκφράσει. Όταν είναι μαζί, δεν χρειάζεται κανέναν άλλον και αλληλοσυμπληρώνονται πολύ όμορφα. Αν και η πορεία τους δεν θα είναι απόλυτα ομαλή, δεν θα είναι ούτε και πολύ ανώμαλη. Μόλις λίγες προσαρμογές σε ορισμένα σημεία και αυτή η σχέση θα προχωρήσει πολύ καλά.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου